101 идеи да покажете, че ви е грижа


В онлайн магазин ГРЪНЦИ.КОМ (GRUNCI.COM) вярваме, че можем да пресъдадем позитивни емоции, за нас и нашите близки и да покажем, че ни е грижа за специалните хора в нашия живот с повод и без повод! Подаръците без повод носят най-голямо удовлетворение и за двете страни, показват внимание, загриженост и нежност и могат да трансформират един обикновен ден в изключителен!

Затова решихме да създадем рубриката „101 идеи да покажете, че ви е грижа“ и да подберем и регулярно да споделяме нови идеи, как с малки жестове да покажем на любимите ни хора, че ни е грижа за тях и колко голямо съкровище са те в нашия живот!

ТОП 6 ОТ 101 ИДЕИ


Ароматна лампа СИЛВИЯ 10 см. - декомпозирана

#1. Ароматна лампа и светлинни ефекти


Арома терапията е все по-популярен метод за релаксация в домашни условия. С нашите продукти предлагаме възможност за създаване на приятна, атмосфера в домашни условия и в допълнение романтичен нюанс със запалена свещ и отражения.

Чаша за кафе ТОЧИЦИ

#2. Направете ѝ кафе, подарете ѝ цял сервиз


Не чакайте повод – изненадайте я без повод! Подарете си време заедно на по чаша кафе и нов сервиз за кафе от две или повече чаши по ваш избор. Нека направим един обикновен ден в необикновено преживяване – от малък жест с голяма стойност!

Ваза ИВЕТ 13 см.

#3. Подарете ѝ цветя без повод + нова ваза


Природната красота е неотразима, както несравними са шарките на всяка отделна ваза в новата ни колекция! Подарете специален по изработка и шарки продукт на специален за вас човек – нека внесем миг на радост в сивото ежедневие!

#4. Изненада от две части – парче торта + десертни чинии


Сладкото е „животоспасяващ“ елемент за повечето дами в днешното напрегнато ежедневие! Вземете ѝ нови прекрасни десертни чинии и поднесете подбрано сладко изкушение без повод!

#5. Творчески процес и себеизразяване – началото


Вярваме, че творческият процес за всеки човек изисква сигурна, уютна и комфортна среда, където можем свободно да изразим себе си! Ние помагаме на нашите клиенти да сбъднат своите креативни и естетически идеи от керамика!

#6. Две ползи – един продукт – саксия + стопер за книги


Имаме удоволствието да Ви споделим тази фотография на наш клиент, който ни изпрати арт инсталация и съчетание на две ползи – саксия и стопер за книги. Косвената полза е че домашните любимци не биха могли да съборят саксията!


РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ В ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА КЕРАМИКА – ГРЪНЦИ.КОМ